Samen naar een topprestatie

Elke dag weer zet jullie tandartspraktijk een topprestatie neer: het succesvol behandelen van patiënten, het beheren van complexe agenda’s en processen en het bijdragen aan het optimaal functioneren van het team. Hiervoor is het essentieel dat alle teamleden zich gezond en vitaal voelen, iets waar BBO-ergo zich al tien jaar voor in zet.

Om dit te vieren, organiseert BBO-ergo samen met partners een inspirerend en interactief seminar. Kies voor de workshops die je aanspreken, bezoek energieke presentaties en neem samen met je team deel aan activiteiten die jullie verbinden. Dit is dé dag om de vitaliteit in jouw praktijk te verhogen!

Een dag over ergonomie, slimmer werken en teambuilding

Het seminar biedt een middag vol inspirerende workshops en sprekers. Kies zelf welke drie praktische en leerzame workshops over bijvoorbeeld ergonomie of slim werken voor jou en de praktijk de meeste waarde hebben. Tijdens de pauzes is er ruim tijd voor het uitwisselen van informatie met collega’s en de teamleden van BBO-ergo staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ergonomie in de tandheelkunde? BBO-ergo vertelt je er alles over tijdens de plenaire sessie. Om het beste uit jezelf en het team te halen, is het belangrijk altijd in beweging te blijven. Olympisch zeilster Lisa Westerhof deelt op energieke wijze haar ervaringen over topprestaties in teamverband.

Tip: De ideale teamdag!

De dag beginnen met een topprestatie? Creëer het ideale teamuitje door het seminar te combineren met het ochtendprogramma. Leuke teamactiviteiten, waarbij samenwerken en teambuilding centraal staan, om de vitaliteit van het team als geheel nog verder te verhogen.

Kosten voor de diverse onderdelen

Kom samen met je teamleden en ontvang een leuke korting per persoon. Het ochtendprogramma is optioneel. De kosten hiervan variëren per activiteit.

Middagprogramma
Tandarts €295,-
Tandarts en team €255,-
   

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Q-keurmerk

BBO-ergo is in het bezit van het Q-keurmerk, het kwaliteitskeurmerk voor bij- en nascholing in de tandheelkunde, en aangesloten bij het Mondzorgregister. Voor deelname aan het seminar ontvangt u 4 accreditatiepunten. 

 
event info app
 event info app