Balie en beeldschermwerkers opgelet!

Je dacht toch niet dat dergelijke trainingen uitsluitend voor de tandarts en -assistentes zijn? Ook de assistentes en praktijkmanagers die dagelijks achter de balie en het beeldscherm zitten, kunnen hun werkwijze optimaliseren. Alle aspecten die de fysieke belasting beïnvloeden zoals je werkplek, je bureaustoel, je werkhouding en je dagindeling, worden doorgenomen. Bijvoorbeeld aan de hand van foto's die je zelf, vooraf naar ons kunt mailen. Tijdens deze workshop staat jullie comfort en gemak centraal en is er voldoende ruimte voor vraag en antwoord.

Spreker: Nienke de Heus

Nienke de Heus is sinds 1980 oefentherapeut Mensendieck en heeft een eigen praktijk in Apeldoorn, gespecialiseerd in chronische pijn. Vanaf 1992 nadat ze de post-HBO opleiding Bedrijfsoefentherapie aan de Faculteit der Bewegingswetenschappen, Vrije Universiteit in Amsterdam, heeft afgerond is ze ook werkzaam als bedrijfsoefentherapeut in haar eigen bedrijf Movement Concern. 
Ze heeft in veel verschillende branches gewerkt, waarbij ergonomie bij beeldschermwerk haar specialiteit is. Voor BBO-ergo is Nienke sinds 2008 werkzaam in de tandheelkunde.

Nienke vindt het een uitdaging om mensen zelf te laten ervaren wat ze zelf kunnen veranderen waardoor het werken makkelijker wordt en minder klachten geeft.

event info app
 event info app