Actief teamuitje van het jaar

Het organiseren van een teamuitje is altijd weer een grote taak van de praktijkmanager: het moet leuk, leerzaam en actief zijn. Wij helpen met een inspirerende invulling van je jaarlijkse teamactiviteit: 's ochtends een teambuilding activiteit, en 's middags het seminar. Zo zet je lichaam en hersenen aan het werk om er als team beter van te worden.

Deze activiteit is optioneel en er zijn kosten aan verbonden naast de kosten van het seminar. Je kan kiezen uit drie activiteitenprogramma’s. In alle drie de programma’s staat samenwerken centraal.

Per programma is er een minimaal en een maximaal aantal personen aan verbonden. Praktijken kunnen zich ook met meerdere teams inschrijven. De keuze van het programma dient vooraf gemaakt te worden!

Kosten voor de teambuilding activiteit

De kosten voor de activiteiten staan per activiteit vermeld. Hierbij komt nog € 42 per persoon (incl. BTW) voor koffie, thee, koek, energybar en lunch.

Activiteit 1: Special task - Teambuilding Leiderschap

Bij deze teambuilding activiteit over leiderschap ligt het accent op een plan van aanpak maken, efficiënt omgaan met tijd en gebruiken van de aanwezige kwaliteiten.

Activiteit 2:Fun survival

De naam Funsurvival zegt het eigenlijk al: van overleven is geen sprake, plezier staat hier voorop! Toch zullen de teams een aantal uitdagingen aan moeten gaan. Samen actief bezig zijn, teamwork en een dosis doorzettingsvermogen, daar draait het allemaal om.

Activiteit 3: Graffiti workshop

Iedereen weet wat graffiti is, maar er zijn maar weinig mensen die het ooit daadwerkelijk gedaan hebben. Iedereen heeft het wel eens willen proberen. Nu heeft jouw team de kans! Tijdens deze expressieve workshop gaan jullie, onder professionele begeleiding, samen aan de slag op een grote wand. Een creatieve en inspirerende belevenis, met als resultaat een stoer kunstwerk voor op de wand in de praktijk.

event info app
 event info app