Energiemanagement voor jou en je team

Stress en burn-out lijken inmiddels volledig ingeburgerde termen bij werkend Nederland. Wat is er aan de hand?

We ervaren te weinig positieve energie, en weten niet hoe we die zelf weer kunnen opwekken zodat het weer lekker gaat stromen. En zo zijn er steeds meer mensen met net iets te weinig positieve energie. Als je die nu vervolgens bijeenzet in een team… dan heb je een team met te weinig positieve energie.

Ik neem je graag mee in het energiemanagement van jezelf en je team. Van leeglopen naar opladen. Maar vooral: de batterijen opgeladen weten te houden. Leiderschap op je eigen vierkante meter. Aan de slag met je eigen energie, en erachter komen hoe je die niet alleen bij jezelf, maar ook bij anderen weer kunt laten stromen. Leuk en leerzaam voor iedereen die zichzelf én zijn team van wat extra positieve energie wil voorzien.

Spreker: Otto Gerits

Otto Gerits is 56 jaar en mede eigenaar van Adatrium bv. Hij is trainer, coach en verhalen verteller. In 2001, na vele jaren gewerkt te hebben als manager / directielid bij verschillende bedrijven en in verschillende branches, is hij, na een serie ingrijpende gebeurtenissen in zijn leven, begonnen als zelfstandig ondernemer.

Tijdens de lange zoektocht naar de werking van leiderschap ontdekte hij dat de menselijke energiebronnen een sleutelrol vervullen bij dit onderwerp. Door zelf te ontdekken hoe de menselijke energie werkt en dit in zijn eigen leven toe te passen heeft hij niet alleen veel kennis en inzicht over dit onderwerp, maar is hij ook ervaringsdeskundige. Inmiddels is dat wetenschappelijk onderbouwd en zijn er vastgestelde resultaten. Het is Otto's passie dit inzicht met anderen te delen.

event info app
 event info app