BBO-ergo in beweging

Na de spetterende presentatie van Lisa Westerhof sluit Jacqueline Bos graag de dag af met de laatste plenaire presentatie. Waar was BBO-ergo mee bezig de afgelopen jaren, wat hebben we geleerd? Wat zijn de ontwikkelingen aangaande gezond werken in de tandheelkunde waar we nu voor staan?

De missie van BBO-ergo is mensen gezond leren bewegen op het werk. Wij vertalen informatie uit wetenschappelijke studies naar de dagelijkse praktijk. BBO-ergo was initiatiefnemer en participeerde zelf in verschillende studies. Graag nemen we je mee in die ontwikkelingen die van belang zijn voor de gezondheid van jou en je team.

Verder willen we een bruisende start maken van een nieuwe manier van leren waarin wij je op eenvoudige wijze kunnen helpen bij het gezond werken van jou en je team. Deze nieuwe aanpak is uniek in Nederland en daarbuiten.

De introductie van dit nieuwe onderwijsprogramma vindt plaats tijdens deze sessie. En omdat we het geweldig vinden dit feest met jou te mogen vieren, delen we graag een presentje uit……

Spreker: Jacqueline Bos

Jacqueline Bos (1968), bedrijfsoefentherapeut en ergonomisch adviseur, richtte in 2005 BosBedrijfsOefentherapie (BBO-ergo) op. BBO-ergo verzorgt ergonomisch onderzoek, participeert in wetenschappelijk onderzoek, verzorgt ergonomische training op de werkplek en begeleidt bij het inrichten of aanpassen van werkplekken. BBO-ergo is o.a. gespecialiseerd in tandheelkundige ergonomie, ergonomie voor medisch specialisten en veterinaire ergonomie. Jacqueline spreekt internationaal over tandheelkundige ergonomie en de  impact voor diverse specialisaties zoals bijvoorbeeld endodontologie.

Jacqueline's missie is mensen een gezonde werkwijze aan te leren. Vanuit haar achtergrond als oefentherapeut is ze in staat om een comfortabele, gezonde en efficiënte manier van werken aan den lijve te laten ervaren.

 

 

 

event info app
 event info app