2. Fun survival

Teams van 5 -12 personen

De naam Funsurvival zegt het eigenlijk al: van overleven is geen sprake, plezier staat hier voorop! Toch zullen de teams een aantal uitdagingen aan moeten gaan. Samen actief bezig zijn, teamwork en een dosis doorzettingsvermogen, daar draait het allemaal om.

Diverse elementen uit de natuur komen in dit programma aan bod zoals zand, water, gras en lucht. De activiteiten zijn daar op afgestemd en er zit een duidelijk competitie-element in.

De groep bestaat uit een team van 5 tot 12 personen. Elk team krijgt een roulatieschema mee en gaat zelfstandig alle onderdelen langs. Het gaat om de teams onderling en zullen niet tegen andere teams strijden. Bij elk onderdeel worden punten verdiend en het team dat uiteindelijk de meeste punten haalt, gaat als winnaar naar huis met een grote fles champagne.

De volgende activiteiten komen aan bod:

Katapult bouwen

Met balken, touw en elastiek moet het team een katapult bouwen waarmee een bal moet worden weggeschoten over een voorgeschreven afstand. Ook het afbreken van de constructie hoort bij de opdracht.

Ludieke estafette

Bij deze estafette gebruiken we enkele ludieke, vooral opblaasbare onderdelen, die niet zozeer een beroep doen op specifieke vaardigheden of uithoudingsvermogen, maar veel meer gericht zijn op samenwerking binnen het team. Gegarandeerd plezier.

Rolling Ball Construction

Na een korte uitleg van onze instructeur krijgt het team verschillende 'bouwmaterialen' aangereikt: staanders, statieven, verbindingsstukken, bogen, trechters, etc. Na goed overleg en door goed samen te werken moet met deze materialen een baan worden gebouwd waar een knikker zo lang mogelijk op kan rollen. Er kunnen meters gemaakt worden, oplossingen bedacht worden en ingenieuze systemen uitgeprobeerd worden. De gemaakte constructies komen samen, worden weer gesplitst gaan zigzaggen. Een goede samenwerking en creativiteit maakt deze opdracht tot een unieke ervaring!

Levende kunst

Een onderdeel dat op de lachspieren werkt. In kleine groepjes krijgt u een aantal afbeeldingen die gezamenlijk uitgebeeld en op de foto vastgelegd moeten worden. Welk team brengt het er het beste van af? De foto's worden digitaal toegestuurd als ludiek aandenken.

Kosten Fun Survival

 

Per team tot 5-12 personen                

€   375,-

Catering per persoon

€     42,-

Deze activiteit kan alleen plaatsvinden bij minimaal 2 teams

Prijzen zijn inclusief BTW en worden berekend na inschrijving alle teams

event info app
 event info app